Her i kategorien Tilbehør finder du 12 produkter. Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

Vacuvin to-benet proptrækker

Wineman.dk
98,00 kr.

Denne kork-puller fra VacuVin, kan hjælpe dig, hvis du har en vinflaske med en skadet korkprop, som du ikke kan få op. Med denne korkpuller, er det nemt at få enhver korkprop ud, så du kan nyde din vin uanset hvad.

Vacuvin proptrækker

Wineman.dk
129,00 kr.

Klassisk proptrækker fra VacuVin. Produceret i metal.

Vacuvin vinkølerpose med hank

Wineman.dk
139,00 kr.

Beskytter og bevarer afkølet flaske i længere tid og er let at transportere.

Vacuvin active vinkøler (sølv)

Wineman.dk
149,00 kr.

VacuVin Active vinkøler, der holder din afkølet i flere timer.

Vacuvin dobbelt vinkølerpose med hank

Wineman.dk
149,00 kr.

Smart dobbelt vinkølerpose fra VacuVin, der kan indeholde 2 flasker vin eller bobler. Kølerposen holder flaskerne kolde i længere tid.

Vacuvin twister-proptrækker

Wineman.dk
149,00 kr.

VacuVin twister-proptrækker er fremstillet i plast og har et unikt flaskegreb, der giver den mulighed for at gribe vinflasker forskellige diameter flaskehals.Proptrækkeren bruges ved sætte den over flaskehalsen og derefterskruer man.

Glaskaraffel til vin 1,6l

Wineman.dk
164,00 kr.

Sjov glaskaraffel, til iltning og servering af vin. Karaflen er designet som et kæmpe vinglas. Størrelse: 30x14,5x14,5 cm.

Vinkøler med ilter

Wineman.dk
219,00 kr.

Et fed multifunktionelt produkt, der hurtigt kan køle din vin ned, samtidig med, at du kan bruge den som vinilter. Et absolut must-have for dig, der ønsker at servere det bedste til dine gæster. Produceret i rustfrit stål og ABS Moderne, praktisk og el ...

Proptrækkersæt fra innovagoods (4 dele)

Wineman.dk
274,00 kr.

Med det eksklusive og stilfulde design er det den perfekte gave til vinelskere. Derudover er proptrækkeren enormt smart og praktisk til at åbne vin med, da det fastgjorte håndtagssystem fjerner korkproppen lodret i én bevægelse så let som ingenting og ude ...

Vacuvin vinkøler inkl. karaffel

Wineman.dk
299,00 kr.

Active Cooling Carafe fra VacuVin fryser dine drinks direkte uden is! Den elegante bordkøler indeholder to aktive køleelementer, en glaskaraffel og en holder. Den er ideelt til drinks som vin, vand, mælk eller frugtsaft.

Vacuvin champagnekøler

Wineman.dk
399,00 kr.

FlotVacuVin champagnekøler i stål.